Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Αγιασμός για τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αιγείρου για την χρονιά 2012


Με αγιασμό ξεκίνησε η νέα χρονιά για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρου


Η νέα χρονιά δραστηριοτήτων άνοιξε για τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αιγείρου με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευλογίες της εκκλησίας την Κυριακή το απόγευμα στο κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγείρου με την παρουσία μελών και φίλων του συλλόγου. Ιδιαίτερη δε αισθητή υπήρξε η συμμετοχή των μικρών παιδιών που στελεχώνουν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου.

Μετά την τέλεση του αγιασμού και τις ευλογίες από τον πατέρα Ιωάννη Δίγκα ο πρόεδρος του συλλόγου Βασίλης Βασιλείου ευχήθηκε εκ μέρους του Δ.Σ. σε όλους τους παρευρισκόμενους καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία, χαρά, προκοπή και κάθε ευτυχία – προσωπική και οικογενειακή – και πολλές επιτυχίες τόσο στους ίδιους όσο και στο σύλλογο. Παράλληλα κάλεσε όλους όσους αγαπούν το χορό να γίνουν μέλη του συλλόγου.

Όπως είπε τα μαθήματα θα ξεκινήσουν από την ερχόμενη Κυριακή το απόγευμα στο Κτίριο του Πολιτιστικού Κέντρου, θα λειτουργήσουν δε ένα τμήμα για νήπια μουσικοκινητικής αγωγής, ένα παιδικό, ένα εφηβικό, ένα αρχαρίων ενηλίκων και ένα παραστάσεων.